Om Automation i Trelleborg —
unika Automationssystem och produktionslösningar

På AiT är vi specialister inom industriautomation och produktion. Vi kombinerar vår expertis för att erbjuda skräddarsydda produktionslösningar och automationssystem med maskinleverans.

Varför AiT?

Omfattningen av våra huvudtjänster går i varandra och med våra olika bakgrunder håller vi en extra hög spetskompetens. Detta ger en mycket stor bredd totalt inom AiT och vår samlade erfarenhet är vår styrka. Vi värderar långsiktiga relationer med våra kunder för att på bästa sätt förstå behov, både tekniska som ekonomiska.

Förtroende

Vi på AiT strävar alltid efter att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Genom att förstå deras behov och utmaningar kan vi leverera skräddarsydda produktionslösningar inom automationssystem.

Erfarenhet & kunskap

AiT har många års erfarenhet av maskinleverans och unika, skräddarsydda produktionslösningar. Vårt team av experter har en bred kunskap och djupgående erfarenhet inom olika områden inom industriautomation. 

Resurser

Vi är stolta över att kunna erbjuda en omfattande maskinleverans med automatiserade helhetslösningar som är utformade för att optimera er produktivitet, förbättra personsäkerheten och höja kvaliteten.

Vi på AiT

Teamet på AiT är specialister inom industriautomation och produktion. Med vår breda kompetens inom el- och maskinkonstruktion erbjuder vi skräddarsydda produktionslösningar och automationssystem. Vi strävar efter att uppnå högre produktivitet, personsäkerhet och automationsgrad genom effektiv maskinleverans och noggrant utformade lösningar. Vårt fokus ligger på att leverera högkvalitativa resultat och följa upp projekten noggrant. Vi är dedikerade till att bygga långsiktiga relationer och erbjuda helhetslösningar inom industriautomation, från idé till produktionsklarhet, helt efter kundens behov.

AiT - specialister inom industriautomation och produktion

Ta kontakt

Är ert företag i behov av maskinleverans inom automationssystem och produktionslösningar? Kontakta oss på AiT för att utforska hur vi kan hjälpa er att optimera produktivitet, förbättra personsäkerheten, höja kvaliteten och öka effektiviteten i er produktion. Vi ser fram emot att höra från er och diskutera era specifika behov och mål!