Unika specialmaskiner för industri, produktion och automatisering

På AiT erbjuder vi skräddarsydda specialmaskiner inom industri, automatisering för produktion och el- och maskinkonstruktion. Hur kan vi hjälpa er?

Våra tjänster för industriella specialmaskiner

Våra tjänster på Automation i Trelleborg (AiT) går hand i hand med att konkretisera de första och vaga specifikationerna till en färdig automatiserad industriell applikation hos våra kunder. Med vår kompetens och våra samarbetspartners kan vi därmed hjälpa er från idé till produktion inom industriautomation.

El & automation

Tjänsten el och automation är basen för vår verksamhet på AiT. Våra projekt kan omfatta både enstaka industriella applikationer och kompletta industrilösningar tillsammans med en maskinleverans.

Mekanik

På AiT är vi specialiserade inom mekanik och maskinkonstruktion för att möta industrins behov av totalleveranser av olika maskinlösningar. Vi levererar bl.a. specialmaskiner, robotceller och kringutrustningar till redan befintliga maskiner.

Personsäkerhet

Vi fokuserar på att integrera personsäkerhet i maskinens helhet för att öka både säkerheten och produktiviteten. Genom användning av programmerbara säkerhets-PLC kan vi erbjuda flexibla och avancerade lösningar.

AiT för unika produktionslösningar

Vårt team på AiT är dedikerade till att utveckla och tillverka unika industriella specialmaskiner och produktionslösningar som optimerar produktionsprocesser och automatiserar arbetsflöden. Vi är väl medvetna om att varje industriell verksamhet är unik och kräver anpassade lösningar för att uppnå maximal produktivitet och kvalitet.

Med vårt breda utbud av expertkunskap och erfarenhet är vi redo att ta itu med olika utmaningar inom industriell automation. Oavsett område så strävar vi efter att leverera högkvalitativa och innovativa lösningar.

Unika industriella specialmaskiner och automatiserade produktionslösningar

Ta kontakt

Är ni i behov av specialmaskiner för industri, automatisering för produktion eller allmän el- och maskinkonstruktion? Kontakta oss på AiT för att diskutera hur vi kan hjälpa er att öka produktivitet, personsäkerhet, kvalitet och effektivitet. Vi ser fram emot att höra från er!