El och Automation —
Industriell automation för en mer effektiv produktion

Upptäck vår expertis inom industriell automation, styrutrustningar och PLC-programmering för effektiva och automatiserade lösningar.

Framtidsinriktad industriell automation

Upplev framtidens industri med vår framåtblickande industriella automation. Våra skräddarsydda automationslösningar optimerar produktivitet, minskar kostnader och höjer kvaliteten i era processer.

N

Anpassade lösningar av industriell automation

Vi är specialiserade på automationslösningar och elutrustningar som gör din verksamhet säkrare och mer effektiv. Med vår expertis inom programmering av styrsystem och motorstyrningar skapar vi anpassade lösningar som passar dina behov och ökar produktiviteten i din verksamhet.

N

Styrutrustningar och automationsexpertis

På Automation i Trelleborg levererar vi skräddarsydda lösningar inom styrutrustningar för att optimera och effektivisera era industriella processer. Med vår automationsexpertis kan ni lita på att vi levererar pålitliga system som möter era behov, oavsett om det gäller enstaka utrustningar eller kompletta systemlösningar.

N

PLC-programmering för optimerad och smidig drift

Vi på Automation i Trelleborg arbetar med PLC-programmering för att optimera processer, styra enheter och säkerställa smidig drift. Oavsett om det handlar om att bygga upp ett nytt system eller förbättra befintliga, kan du lita på vår kunskap inom PLC-programmering för högpresterande produktionslösningar.

Områden

På AiT finns det inga gränser för vad vi kan åstadkomma inom industriell automation, men här är några områden där vi har särskild kompetens och erfarenhet:

Automatik och elutrustningar
Personsäkerhet
Programmering styrsystem (PLC/Robot)
Motorstyrningar (AC/DC/Servo)
Instrument och Reglersystem
Vägnings- och Doseringssystem
Människa Maskin Kommunikation (HMI/SCADA)
Produktions- och Processrapportering
Informationsutbyte med andra system
Konstruktion
Programmering
Montageledning
Drifttagning

Unika specialmaskiner för industri, produktion och automatisering

Ta kontakt

Är ert företag i behov av omfattande helhetslösningar inom industriell automation, styrutrustning och PLC-programmering? Kontakta oss på AiT för att utforska hur vi kan hjälpa er att optimera produktivitet, förbättra personsäkerheten, höja kvaliteten och öka effektiviteten i er produktion. Vi ser fram emot att höra från er och diskutera era specifika behov och mål!