Mekanik —
Maskinkonstruktion för stärkt tillverkning

Stärk och modernisera er tillverkningsprocess med vår expertis inom maskinkonstruktion och retrofit produktion, där vi uppgraderar och moderniserar både ny och befintlig mekanik.

Optimerad produktion med smart maskinkonstruktion

Vi på Automation i Trelleborg konstruerar och moderniserar innovativa maskiner och utrustning. Våra kundanpassade lösningar optimerar produktionsprocessen och bidrar till en smart, effektiv och framgångsrik produktion.

N

Avancerad och optimerad maskinkonstruktion

Vi på Automation i Trelleborg specialiserar oss på specialmaskiner, robotceller och kringutrustning till befintliga maskiner. Genom att arbeta i projektform och kombinera avancerad maskinkonstruktion med el- och styrsystemlösningar kan vi erbjuda en helhetslösning från idé till idrifttagning.

N

retrofit produktion för ökad effektivitet

Genom att uppgradera och modernisera befintliga maskiner och anläggningar kan ni öka effektiviteten, minska driftstopp och anpassa er till föränderliga krav. Vår expertis inom retrofit produktion hjälper er att maximera nyttan av era befintliga tillgångar och förbereda er för framtidens utmaningar.

N

Modernisering av mekanik i Trelleborg

Med AiT kan ni få hjälp med modernisering av mekanik, där vi stärker och uppdaterar era maskiner och anläggningar för att maximera deras prestanda. Genom att implementera avancerade teknologier och förnya mekaniska komponenter kan vi öka produktiviteten, förbättra kvaliteten och optimera er tillverkningsprocess.

Områden

Hos Automation i Trelleborg är maskinkonstruktion en av våra spetskompetenser samt nedanstående områden för att leverera effektiva konstruktionslösningar:

Nyckelfärdiga maskiner
Robotceller
Komplettering av befintliga maskiner
Produktivitetshöjning
Kvalitetshöjning
Personsäkerhet
Riskbedömning
Maskinkonstruktion
Dimensionering och beräkning
Layoutarbete
Tillverkningsunderlag och montageledning
Drifttagning
Rådgivning vid maskininköp

Mekanik och maskinkonstruktion för effektiva konstruktionslösningar

Ta kontakt

Behöver ert företag omfattande helhetslösningar inom maskinkonstruktion, retrofit produktion och modernisering av mekanik? Kontakta oss på AiT för att utforska hur vi kan hjälpa er med att optimera er produktivitet, förbättra personsäkerheten, höja kvaliteten och öka effektiviteten i er produktion. Vi ser fram emot att höra från er och diskutera era specifika behov och mål!